Фото: Климентій Семенюк

Чи відкриватимуть цього року пляжний сезон в Києві: у КМДА зробили заяву

У Києві вирішили не відкривати пляжний сезон з міркувань безпеки, але на пляжах та зонах відпочинку будуть проводити сезонні роботи для підтримання порядку.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, таке рішення було прийняте на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У КМДА зазначають, що киянам вже третій рік поспіль не рекомендують відвідувати пляжі та зони відпочинку, щоб уникнути масового скупчення людей, адже це може завадити швидко та безперешкодно дістатись укриття у випадку небезпеки. 

Також, відповідно до чинних вимог, фахівці проводитимуть сезонні роботи, які необхідні для підтримки порядку та санітарії на пляжних територіях і зонах відпочинку. Буде проведено обслуговування інженерних мереж та санітарна обробка територій.

Нагадаємо, у березні очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер заявив, що всі пляжі Одеси мають перевірити відповідні служби, аби перебування біля моря було безпечним для людей. Після цього в місті планують відкрити літній сезон.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Суспільство, 23.04.2024 12:00