Джерело: "Київський метрополітен"

Чи закриватимуть станції підземки під час ремонту моста "Метро": заява київської влади

Заплановане на наступний рік виконання робіт із підсилення опор моста "Метро" не вплине на роботу метрополітену. Зараз розробляють проектну документацію щодо цього.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на слова директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслана Кандибора.

Він закликав не вірити брехливій інформації анонімних Telegram-каналів.

"Мережею поширюється чергова хвиля брехні, яку медіа підхоплюють, не розібравшись. Зараз розробляється проектна документація щодо підсилення опор мосту. Уже наступного року заплановано виконання цих робіт", — зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

Руслан Кандибор наголосив, що на роботу метрополітену виконання робіт не вплине.

"Червона гілка метро працюватиме в штатному режимі", — підсумував київський чиновник.

Раніше голова постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку й інвестиційної діяльності Андрій Вітренко заявив, що, оскільки експертиза може підтвердити аварійний стан моста, то в Києві червону гілку метро, можливо, частково закриють на ремонт.

За його словами, останні два роки відомо, що міст перебуває у доволі "втомленому" стані. Але лише цього року в бюджеті заклали кошти на його капітальний ремонт або взагалі будь-які ремонтні роботи, з цим пов'язані.

Нагадаємо, вчора заступник начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук заявив, що в Києві можуть закрити на ремонт ще одну ділянку синьої гілки. Цього разу це, ймовірно, відбудеться вже між станціями "Почайна" і "Тараса Шевченка".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.12.2023 13:58