Чиновники вимагали майже 500 тис. хабара. ГПУ їх затримали

03 ЖОВТНЯ 2017 21:02

Військовою прокуратурою сил АТО припинено злочинну діяльність двох посадовців, які вимагали та отримали хабарі у сумі 410 тис грн та 75 тис грн за виплату бюджетних коштів суб’єкту підприємницької діяльності за фактично виконані ним підрядні роботи, інформує TrueUA з посиланням на ГПУ.

Військовою прокуратурою сил антитерористичної операції виявлено та задокументовано протиправну діяльність першого заступника голови Бахмутської районної державної адміністрації, яка упродовж червня-вересня 2017 року вимагала та одержала від громадянина України – суб’єкта підприємницької діяльності неправомірну вигоду за сприяння у виплаті бюджетних коштів на рахунки заявника за фактично виконані ним підрядні роботи.

«В ході проведення обшуку в службовому кабінеті вказаного державного службовця неправомірну вигоду у розмірі 410 тис грн вилучено в повному обсязі», – йдеться у повідомлені.

Крім того, з аналогічних підстав на хабарі в сумі 75 тис грн викрито начальника управління будівництва Краматорської міської ради.

Зазначені службові особи затримані у порядку ст. 208 КПК України. 

Події, 03.10.2017 21:02