Джерело: соцмережі

"Далі буде": у ГУР прокоментували удари по мосту в Чонгарі

Українські військові поки не можуть публічно аналізувати події, які відбуваються на тимчасово окупованих територіях. Це стосується й пошкодження мостів на кордоні Криму та Херсонської області. 

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі "24 каналу".

Так, розвідник зазначив, що аналізувати те, що відбувається на тимчасово окупованих територіях, будуть уже після звільнення цих територій. Він натякнув, що такі інциденти, як пошкодження мостів біля Криму, будуть продовжуватися. 

"Якщо зірки запалюють, значить це для чогось потрібно.  Зараз триває робота й вона буде продовжена. Це планомірна робота Сил безпеки й оборони, руху опору, місцевого населення, яке чекає повернення української законної влади на цих територіях. Можна лише коментувати, що далі буде", — сказав Юсов.

Нагадаємо, уранці 22 червня окупаційна "влада" заявила про удари по мостах на кордоні Криму та Херсонської області. Знищено дорожнє покриття кількох мостів, зокрема автомобільного у Чонгарі. За повідомленням окупантів, по мосту вдарили ракетами Storm Shadow. Жертв серед людей немає. 

У тимчасово окупованому Мелітополі вранці 22 червня пролунали декілька вибухів. Над містом здійнявся чорний дим. Попередньо, стався приліт по військовій базі, яку росіяни облаштували на території медичних складів та газового господарства.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 22.06.2023 11:34