Фото: ukr.radio

Дані про втрати ворога поки збирають: Гуменюк прокоментувала удар по командному пункту в Криму

Речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що дані щодо втрат окупантів внаслідок удару по командному пункту поблизу Севастополя поки збирають.

Про це вона сказала в ефірі національного  телемарафону "Єдині новини".

За її словами, українська сторона не публікує інформацію, яка не має офіційного підтвердження, на відміну від росіян.

"На відміну від ворога ми не публікуємо інформацію, яка не має офіційного підтвердження, так як зробили вони, прокричавши ура і забули піти в атаку, відзвітували про знищення невідомого бункера з невідомими заступниками головнокомандувача і високопосадовцями", сказала Гуменюк.

Гуменюк наголосила, що інформацію про втрати ворога внаслідок удару по командному пункту поблизу Севастополя поки збирають.

"Ми збираємо ту інформацію, яка вас зараз цікавить. Як тільки вона буде мати відповідне підтвердження, її оприлюднять. Наразі можемо констатувати лише те, що вже відомо пункт управління уражено", заявила речниця.

Також Гуменюк наголосила на тому, що Росія й надалі продовжить втрачати наявні ресурси, оскільки не має можливості їх захистити.

"Вони знову почнуть масово передислокацію, це очевидно, тому що дуже суттєві втрати вони мають у системі захисту", — заявила Наталія Гуменюк.

Нагадаємо, раніше Наталія Гуменюк заявляла про те, що російські загарбники змогли зосередити понад 800 ракет в окупованому Криму для здійснення енергетичного терору в Україні у зимовий період. Йдеться, зокрема, як про ракети типу "Калібр", так і "Онікс".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.01.2024 15:12