Фото: Офіс президента

Данілов анонсував неприємні "сюрпризи" для армії РФ

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов переконаний, що Росія й надалі втрачатиме свою авіацію та флот у війні. Сили оборони знищуватимуть усю техніку, яка порушила повітряний і морський простір нашої держави.

Таку заяву Данілов зробив в ефірі "Українського радіо". Він наголосив, що "жодна залізяка під російським прапором на території Чорного та Азовського морів не буде існувати". 

"Ми будемо знищувати все, що буде рухатися в межах наших територіальних вод. Ми не допустимо, щоб вони тут були", — запевнив Данілов.

Секретар РНБО також зазначив, що для Росії готують "сюрпризи", які "будуть приємними для нашої спільноти та дуже неприємними – для російського фюрера, який поки що ще сидить в Москві". 

Данілов завив, що партнери посилили українські спроможності, коментуючи знищення російських кораблів у територіальних водах України.

"Вони всі обовʼязково будуть "посаджені" в нашу землю, адже ми землю не віддаємо, а лише в неї закопуємо. Ми точно закопаємо всіх рашистів, які вдерлися до нас, і все, що насунулося, буде або в нашій землі, або на металоломі", — сказав очільник РНБО. 

Данілов зауважив, що про певні речі поки не можна розповідати з урахуванням домовленості з партнерами України, але запевнив, що літаки й надалі падатимуть і не з меншою інтенсивністю.

Нагадаємо, раніше Олексій Данілов заявляв, що російське керівництво визначає для себе 2024 рік як ключовий і вирішальний. Російський диктатор Володимир Путін зіткнеться з проблемами нарощування спроможностей ведення війни проти нашої держави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.03.2024 21:23