Фото: Рixabay

Де в Україні прогріє до +18°С: прогноз погоди на п'ятницю

В останній день поточного тижня у більшості областей дощитиме, а місцями очікуються грози. Подекуди буде хмарно з проясненнями.

Про це свідчить прогноз погоди від Укргідрометцентру.

Так, температура повітря у всіх областях буде плюсовою, хоча й не дуже високою. На півдні, центрі та сході пройде помірний дощ, а на південному сході очікуються грози. На решті території країни місцями пройде невеликий дощ. Вітер буде північним, північно-східним — 7-12 м/с.

Вночі у більшості регіонів прогнозується від +4°С до +9°С, а вдень подекуди прогріє від +10°С до +15°С. Найтепліше у п'ятницю буде у Закарпатській області — до +18°С.

Погода на Київщині

У Київській області 20 квітня буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, але вдень дощитиме. Швидкість північно-східного вітру — 7-12 м/с. Вночі на Київщині очікується +4°С...+9°С, а вдень — +10°С...+15°С. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть +5°С...+7°С тепла, а вдень +12°С...+14°С.

Погода у Карпатах

На високогір'ї Карпат у п'ятницю вночі очікується дощ зі снігом, а вдень — невеликий дощ. Температура повітря вночі буде від +4°С до -1°С. Вдень — підніметься до +4°С...+9°С.

Також 20 квітня очікується значна сніголавинна небезпека на високогір'ї Iвано-Франкiвської та східної частини Закарпатської областей.

прогноз погоди на 21 квітня

Синоптична карта з Facebook-сторінки Укргідрометцентру

Нагадаємо, 21 квітня очікується сильна магнітна буря. Коливання магнітного поля фахівці оцінюють у п'ять балів. Після цього до кінця місяця жодних спалахів на сонці не передбачається. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.04.2023 05:22