Колаж TrueUA

День ангела 26 серпня: хто сьогодні відзначає іменини

Традиція відзначати іменини — це чудовий спосіб привітати друзів, членів сім’ї та коханих. Щоб зробити приємне, не обов'язково навіть турбуватися про подарунок, достатньо буде й привітання від щирого серця.

26 серпня іменини відзначають Віктор, Дмитро, Георгій, Петро, Адріан, Наталія, Марія.

Значення імен людей, які святкують День ангела 26 серпня

Віктор — ім’я має давньоримське походження і має глибоке історичне коріння. Воно походить від латинського слова victor, що означає "переможець". У Стародавньому Римі це ім’я часто давали героям, воїнам і переможцям у битвах.

Дмитро — це давньогрецьке ім'я, яке означає" присвячений богині Деметрі" — богині родючості і землі. Ще одне значення імені — "хлібороб".

Георгій — ім'я давньогрецького походження. Означає "землероб".

Петро — походить від грецького імені Петрос. Означає "камінь", "скеля".

Адріан — від грецького "сильний, зрілий", від латинського "той, що походить з міста Адрія".

Наталія — ім'я латинського походження. Буквальний переклад "народжена на Різдво", "рідна".

Марія — ім'я бере свій початок з давньоєврейської мови та є похідним від Міріам, що в різних перекладах має різні значення: "пані", "кохана", "сумна", "вперта", "самостійна". Вперше згадку про це ім'я знаходять в біблійських текстах, адже Марією звали Богородицю, матір Ісуса Христа.

Привітання з Днем ангела

  • Вітаю з Днем ангела! Бажаю прекрасного настрою, сонця, щастя, радості й успіху у всіх починаннях. Завжди вір в краще, досягай вершин і отримуй все найкраще! Бажаю тобі браво працювати й осягати в справах успіх, щиро любити й піклуватися про близьких, мріяти про потаємне і прагнути до своїх бажань.
  • Вітаю з Днем ангела! Нехай цей день принесе усмішку на твоє обличчя, радість у серце і спокій у життя. Бажаю міцного здоров'я, щастя і вдачі у всіх справах. Нехай кожен день буде святом добра та любові! 
  • Зі святом! Бажаю тобі сьогодні найкращих подарунків від долі: безмежної любові, безлічі щасливих моментів і здійснення усіх мрій! Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч, оберігаючи від усяких лих і направляючи до щастя!

з днем ангела - привітання

вітання з днем ангела

з днем ангела

привітання з днем ангела у листівках

привітання з днем ангела

Нагадаємо, раніше ми публікували календар іменин на серпень, який підкаже, як назвати дитину, щоб її оберігав янгол-охоронець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 26.08.2024 00:07