Фото: соцмережа Х

Нардепка Кіра Рудик постраждала внаслідок масованої ракетної атаки: її будинок частково зруйнований (фото)

Народна депутатка Верховної Ради від партії "Голос" Кіра Рудик зазнала легких ушкоджень унаслідок російської ракетної атаки зранку 2 січня. її будинок частково зруйнований.

Про це нардепка розповіла в соцмережі Х.

"Мій будинок зараз частково зруйнований. У мене більше нема вікон з одного боку. У мене легкі травми, але я жива. Пожежі скрізь. Росія, ти заплатиш", емоційно відреагувала Рудик на масований ранковий обстріл України.

Додамо, що внаслідок ворожої атаки на Київ зафіксовано пошкодження та руйнування у дев'яти районах. В одному з будинків столиці у Соломʼянському районі внаслідок атаки сталося загоряння.

Також у Харкові в результаті ракетних ударів по центру міста загинула 91-річна жінка. Відомо про 44 постраждалих. Серед них — п'ятеро дітей: три хлопчики дев'яти років; дівчатка шести й 13 років.

Нагадаємо, вночі та вранці 2 січня російські окупанти масовано атакували Україну дронами та ракетами. Усього ворог запустив по Україні 99 повітряних цілей, більшість із них, зокрема 72, вдалося збити Силам протиповітряної оборони. За даними головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, ворог повторив масовану атаку засобами повітряного нападу різних типів, як це було кілька днів тому — 29 грудня 2023 року. Було атаковано цивільну та критичну інфраструктуру, промислові та військові об’єкти. Основний напрямок удару — столиця України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 12:33