Девід Бекхем віддав свій Інстаграм дівчинці з Індонезії

31 БЕРЕЗНЯ 2018 14:05

Легенда футболу і посол доброї волі ЮНІСЕФ Девід Бекхем відправився в Індонезію, щоб зустрітися з дітьми, які намагаються зупинити одну з найсерйозніших проблем в школах країни - цькування однолітків. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на UN.

У минулому півзахисник на футбольному полі, а зараз захисник прав дітей - Бекхем вирішив своїми очима побачити, як в країні працює фонд «7», який він заснував разом з Дитячим фондом ООН.

В Індонезії від цькування з боку однокласників страждає кожен п'ятий підліток у віці 13-15 років. На кожного третього коли-небудь нападали в школі. В результаті деякі діти просто кидають навчання. Бекхем познайомився з хлопцями, які не стали миритися з нападками однолітків.

Одна з таких самовідданих підлітків - 15-річна Сріпун. Дівчинка особисто розповіла свою історію мільйонам передплатників Бекхема в його Інстаграмі.

Ставши жертвою цькування в школі, вона не тільки впоралася з ситуацією, але і направила свої зусилля на те, щоб допомагати іншим дітям, які страждають від нападків однокласників.

«Такі дівчатка, як Сріпун і багато інших, з ким я познайомився в Індонезії, - наше майбутнє, - написав Бекхем. - Місія мого фонду «7», що працює для ЮНІСЕФ, - допомогти дітям, особливо дівчаткам, зламати перепони, що заважають їм розкрити свій потенціал. Ми працюємо з проблемами цькування дітей в школах, насильства, дитячих шлюбів і пропусків уроків, щоб у дітей був шанс реалізувати себе повною мірою».

За 3 роки існування фонд, назва якого - ігровий номер Бекхема, допоміг мільйонам дітей по всьому світу.

Наприклад, завдяки його діяльності в Джібуті 400 тисяч малюків були щеплені проти поліомієліту, а в Буркіна-Фасо 15 тисяч дітей отримали доступ до чистої питної води.

Зараз фонд підтримує програми ЮНІСЕФ в Індонезії, Сальвадорі, Непалі та Уганді.

Світ, 31.03.2018 14:05