Фото: Беларускі Гаюн

До Білорусі знову прибув літак Пригожина

У четвер, 3 серпня, у Білорусі зафіксували борт засновника приватної військової компанії "Вагнера" Євгена Пригожина. Це вже вшосте його літак прилітає до РБ.

Про це повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн".

"Сьогодні о 8:55 на військовий аеродром Мачулищі із Санкт-Петербурга знову прилетів бізнес-джет, пов'язаний зі структурами ПВК "Вагнера", з реєстраційним номером RA-02878", — йдеться у повідомленні.

"Беларускі Гаюн" стверджує, що це не основний літак Пригожина. Саме він прилітає до Білорусі втретє. Натомість основний борт засновника "вагнерівців" від 19 липня стоїть у Москві. Також на військовий аеродром Мачуліщі о 09:20 сів ще один приватний літак — Beech C90GTi King Air з реєстраційним номером RA-07893 рейсом з Шереметьєво.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що найманці приватної військової компанії "Вагнера" повинні негайно прибути у табори, розташовані у Республіці Білорусь. Їх відкликає з відпусток особисто засновник ПВК Євген Пригожин. На 5 серпня сплановані невідомі заходи "вагнерівців" під особистим керівництвом Пригожина.

Зараз "вагнерівці" у Білорусі розташовуються у двох таборах. Вони будують укріплення на старому військовому полігоні під Осиповичами. Відомо про щонайменше 13 колон найманців Пригожина, які прибули до Білорусі із Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.08.2023 11:25