Доба в АТО: 25 обстрілів та троє поранених

19 СЕРПНЯ 2017 08:24

Російсько-окупаційні угруповання продовжили порушувати перемир’я у районі проведення АТО, використовуючи при цьому здебільшого гранатомети і стрілецьку зброю.

Як повідомляє TrueUA посиланням на прес-центр штабу АТО, загалом за минулу добу незаконні збройні формування 25 разів порушили режим тиші. В ході бойових дій троє українських воїнів отримали поранення.

Зазначається, що основним епіцентром протистояння і далі залишається Авдіївська промзона. 

«...бойовики тричі обстрілювали наші позиції з мінометів різних калібрів, танку та гранатометів. Вогнем у відповідь українські бійці жорстко придушували активність противника. У ході одного з таких протистоянь один український військовий отримав поранення»,  – йдеться у повідомлені.

Також, на Маріупольському напрямку бойовики з 82-міліметового міномету та великокаліберних кулеметів майже годину били по наших укріпленнях на підступах до Чермалика.

Крім того, наприкінці доби, під ворожим вогнем опинились українські позиції неподалік Павлополя, Лебединського, Широкиного. А, внаслідок обстрілу нашого опорного пункту у районі Водяного, ще один українських захисник отримав поранення. 

Події, 19.08.2017 08:24