Доба в АТО: 38 обстрілів, троє військових отримали поранення

05 СЕРПНЯ 2017 09:18

Як повідомляє TrueUA, з посиланням на прес-центр штабу АТО, російсько-терористичні війська продовжують порушувати  Мінські домовленості та здійснюють обстріли українських позиції.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 38 разів порушили перемир’я. Внаслідок бойових дій троє українських військових отримали поранення», – йдеться у повідомлені.

Зазначається, що  Авдіївська промзона і далі залишається одним з основних епіцентрів протистояння.

«Майже всю ніч, з різних напрямків, ворог вів вогонь по українських укріпленнях з мінометів, гранатометів і стрілецького озброєння. Наші бійці теж жорстко відповідали бойовикам. Також цієї ночі під ворожим вогнем опинились позиції української армії у селищах Зайцеве, Кам’янка та Луганське. А близько 23 години, на підступах до Невельського, внаслідок обстрілу, один наш військовий отримав поранення», –написано у повідомлені.

Крім того на Луганському напрямку найгарячіше було в районі Новоолександрівки. Тут наприкінці доби бандити 5 разів відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО з різних видів зброї. Крім того, злочинці застосовували міномети калібру 82 міліметри неподалік Донця.

Також на Маріупольському напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили наші позиції у Лебединському, Широкиному. А близько 23 години в результаті ворожого обстрілу отримав осколкове поранення ще один український боєць. 

Події, 05.08.2017 09:18