Доба в АТО: загинув український воїн та 8 зазнали поранення

13 СЕРПНЯ 2017 10:18

Як повідомляє TrueUA, з посиланням на прес-центр штабу АТО, російсько-терористичні війська продовжують порушувати  Мінські домовленості та принципово не зменшують кількість обстрілів наших позицій, отримуючи при цьому асиметричну відповідь від Збройних сил України.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 17 разів порушили перемир’я. Один український воїн загинув, двоє – пораненні, ще 6 – отримали бойові травми», – повідомляє штаб АТО.

Зазначається, що, на Луганському напрямку обстрілів за добу було найбільше. Ввечері, двічі з кулеметів, противник обстрілював підступи до Кримського. А з мінометів калібру 82 міліметри злочинці накривали наших бійців неподалік Новотошківського, Новоолександрівки та Катеринівки.

Також, на Приморському напрямку бойовики з гранатометів та великокаліберних кулеметів били по українських укріпленнях неподалік Водяного, отримуючи при цьому жорстку відповідь. В наслідок цього протистояння один український боєць загинув, один отримав поранення. Крім того вже вночі, бандити застосували міномет калібру 120 міліметрів у районі Новотроїцького. 

Події, 13.08.2017 10:18