Доба в зоні проведення АТО: 14 обстрілів, один військовий загинув, ще 7 отримали поранення

30 ЛИПНЯ 2017 08:31

Загалом за минулу добу, російсько-терористичні війська 14 раз відкривали вогонь по позиціях українських військових. Внаслідок бойових дій один український військовий загинув, ще 7 отримали поранення.Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сторінку прес-центру штабу АТО у мережі Facebook.

«Найбільш гаряче ввечері і вночі було на Донецькому напрямку. З гранатометів, мінометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки бандити тричі били по опорних пунктах сил АТО в районі Авдіївки та Кам’янки. Також противник застосовував гранатомети і стрілецьку зброю неподалік селища Піски та шахти Бутівка. На кожен обстріл з боку бандформувань наші бійці відкривали щільний вогонь у відповідь, жорстко примушуючи злочинців дотримуватись режиму тиші», – йдеться у повідомлені.

Крім того, зазначається, що на Луганському напрямку злочинці з великокаліберних кулеметів вели вогонь по наших укріпленнях у районі Станиці Луганської. А близько опівночі ворожа БМП працювала по Новозванівці. 

Також, на Маріупольському напрямку майже упродовж години з гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали українські опорні пункти в Богданівці. 

 

 

Події, 30.07.2017 08:31