Фото: Офіс президента

Дружина Зеленського несподівано зробила заяву про другий президентський термін для чоловіка

Перша леді України Олена Зеленська виступає проти балотування чоловіка Володимира Зеленського на другий президентський термін. За словами першої леді, після завершення війни сім'я Зеленських на місяць поїде у відпустку. 

Про це Олена Зеленська розповіла в інтерв'ю The Economist.

Вона переконує, що їй би не хотілося, щоб Володимир Зеленський знову балотувався на новий термін. А після перемоги у війні, сім'я глави держави вирушить у відпустку.

"Наша сім'я возз'єднається, ми будемо разом із дітьми та чоловіком. Після завершення війни ми куди-небудь з'їздимо, не знаю куди. Куди-небудь, але разом, учотирьох. І надовго. На місяць. Як пара, ми все ще цікаві одне одному", — сказала вона.

За словами Зеленської, після війни вони обдумають спільне майбутнє.

"Подумаємо, що будемо робити далі. Він і я. Тому що я не хочу, щоб він був президентом на наступний термін, або два наступні терміни — це неможливо. Можливо, ми знайдемо якусь креативну ідею, щось нове. І ідея неодмінно буде креативною", — уточнила вона.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що готовий провести вибори у березні наступного року. Проте більшість українців не підтримують цю ініціативу.

За словами очільника держави, повномасштабна війна в Україні унеможливила проведення президентських виборів, які попередньо були заплановані на березень 2024 року. Зеленський зауважив, що більшість українців не підтримують ідею президентських виборів, адже вважають голосування в умовах війни "небезпечним та безглуздим".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.12.2023 21:59