«Фестиваль чемпіонів» на вулицях Мадрида

31 ТРАВНЯ 2019 10:54

Все готово для фінального матчу Ліги чемпіонів, в якому за титул і трофей змагатимуться два англійські клуби – «Тоттенхем Хотспурс» і «Ліверпуль».

Втім, до суботнього поєдинку час ще є. Жителі і гості іспанської столиці не втрачають його даром, тим більше що для них в центрі міста влаштували справжнє футбольне свято – «Фестиваль чемпіонів», повідомляє Euro News.

«Чесно кажучи, все це схоже на сон. Я ніколи не думав, що «Тоттенхем» виявиться в фіналі Ліги чемпіонів. Прилетіти сюди, перебувати в цьому фан-парку разом з сім'єю - я про це навіть і не мріяв!» - зізнається вболівальник з Великої Британії.

«Думаю, обидві команди будуть грати в атакуючий футбол. Кожен намагатиметься забити. Так що в будь-якому випадку нас чекає хороший матч», - упевнений ще один фанат.

До суботи, як очікується, в Мадрид прибуде близько 80 тисяч уболівальників з Великобританії. І тільки у 32 тисяч з них є квитки на гру. Полювання за місце на стадіоні «Ванда Метрополітан» вже почалася.

Ціни у перекупників на квиток досягають до двох-трьох тисяч євро.

Обов’язково - буде переможець та буде той, хто програє. Будуть сльози радості і розчарування. Ну а поки вболівальники насолоджуються футбольним святом.

Спорт, 31.05.2019 10:54