Фото: росЗМІ

"Гарматне м'ясо" з мобілізованих та в'язнів: Росія змінила тактику для штурмів українських позицій

Для масованих штурмів українських позицій російські загарбники використовують "гарматне м'ясо" з мобілізованих і в'язнів. У бій кадрові військовослужбовці Російської Федерації вступають лише тоді, коли є частковий успіх.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Експерти зазначають, що військове керівництво ЗС НФ використовує практику застосування мобілізованих і в’язнів для масованих штурмів українських позицій.

"Лише після того, як командування бачить успіх таких штурмів — застосовуються кадрові військові. Такі методи використовуються практично уздовж всієї лінії фронту", — йдеться в повідомленні.

Особовий склад окупантів, за інформацією підпілля, який відправляють на штурми, не підготовлений і не укомплектований належним чином для таких операцій.

"Військове керівництво ворога не зважає на великі втрати, оскільки на осінь в РФ запланована нова хвиля мобілізації", — наголошують у ЦНС.

Нагадаємо, на тлі успішних бойових дій Сил оборони України значно збільшилась кількість втрат в підрозділах російських окупаційних військ. Зокрема, різко збільшилася кількість поранених та загиблих військовослужбовців РФ на Сватівсько-Кремінському напрямку.

Також відомо, що спецпризначенці Збройних сил України на семи катерах висадили десант на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Поблизу населеного пункту Козачі Лагері українські військові прорвали російську оборону та просунулися вглиб на 800 метрів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 09.08.2023 07:59