ГПУ обурилась звільненням обвинуваченого у вбивстві шахтарів

06 СЕРПНЯ 2017 14:24

Генпрокуратура обурена звільненням з-під варти обвинуваченого у вбивстві трьох шахтарів. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса САРГАН на своїй сторінці у Facebook, інформує TrueUA.

Лариса САРГАН написала, що відповідне рішення ухвалив Димитрівський міський суд Донеччини. І це попри те, що прокуратура наполягала на покаранні вбивці.

Позаторік одного з вбивць відпустили з-під варти під заставу. Він одразу втік і досі перебуває у розшуку. Другого засудили до довічного увязнення. Проте його адвокати оскаржили це рішення. Димитрівський міський суд змінив запобіжний захід на домашній арешт без права на апеляційне оскарження.

Нагадаємо, вбивство сталося 20 травня 2013 року у місті Покровськ (колишній Красноармійськ). Двоє чоловіків, озброївшись вогнепальною зброєю, приїхали до гаражного кооперативу «Южний» з метою заволодіння транспортним засобом. Там злочинці вирішили викрасти автомобіль «Toyota Avensis», а його власника вбили.

Після того, як вбивці застрелили власника машини, вони намагалися сховати його тіло у багажнику автомобіля. В цей час до гаражу під'їхали ще двоє шахтарів. Обидва вони також були застрелені, а зловмисники втекли на викраденому авто. Усі вбиті чоловіки були робітниками ПАТ «Шахтоуправління «Покровське» Красноармійського району.

Події, 06.08.2017 14:24