ГПУ затримали посадовця Держгеокадастру на хабарі

04 ГРУДНЯ 2017 16:43

На Хмельниччині викрито посадовця одного з відділів Головного управління Держгеокадастру в області, який одержав неправомірну вигоду за не перешкоджання підприємницькій діяльності, повідомляє TrueUA.

«Старокостянтинівською місцевою прокуратурою у взаємодії із співробітниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, в результаті проведених негласних слідчих (розшукових) дій задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди головним спеціалістом одного з відділів Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області», – йдеться у повідомлені ГПУ.

Також повідомляється, що за не притягнення до відповідальності за нібито самовільне зайняття земельної ділянки, не проведення перевірок та не перешкоджання підприємницькій діяльності одному з приватних підприємців Теофіпольського району посадовець отримав хабар у сумі 10 тис грн.

«Під час одержання обумовленої суми неправомірної вигоди правопорушника викрито та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а неправомірно одержані кошти вилучено»,  – повідомляє прес-служба ГПУ.

Події, 04.12.2017 16:43