Фото: Instagram Мбаппе

Гряде трансферний рекорд: ПСЖ може запропонувати гравцю контракт на 11 років та мільярд євро

Форвардом "Парі Сен-Жермен" Кіліаном Мбаппе активно цікавиться мадридський "Реал", що може призвести до підписання рекордного контракту футболістом. Президент французького гранда Нассер Аль-Хелайфі хоче зберегти в команді нападника, тому готовий викласти за нього великі гроші.

Про це повідомляє Defensacentral.com.

Президент ПСЖ готовий запропонувати 24-річному Мбаппе контракт на 10-11 років та один мільярд євро. Якщо футболіст підпише угоду, то стане одним із найбільш високооплачуваних спортсменів усіх часів, а його контракт стане рекордним за тривалістю в елітному європейському футболі. Це буде практично довічний контракт. По гравцю не вестимуться трансферні переговори й він не буде виключений з команди в разі її перебудови.

Зазначається, що члени ради директорів ПСЖ стурбовані активністю "Реала" щодо Мбаппе, тому звернулися до еміра Катару, щоб якнайшвидше знайти розв'язання цієї проблеми та забезпечити якомога спокійніший старт сезону 2023/24. Емір Катару дозволив Аль-Хелайфі укласти таку угоду.

Нагадаємо, у тренерський штаб донецького "Шахтаря" увійшов колишній гравець команди Олексій Гай. Він не вважає Російську Федерацію агресором.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.07.2023 11:09