Фото: Pixabay

Хмарно й морозно: якою буде погода в Україні 22 лютого

Зима не поспішає полишати територію України. У середу, 22 лютого, погода знову стане прохолоднішою та очікується невеликий сніг.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В середу, 22 лютого, майже у всіх областях України буде хмарно з проясненнями. Вночі в більшості регіонів очікується невеликий сніг. Вдень без істотних опадів, але у західних областях — невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Вночі температура повітря у північно-східних буде 7-12 градусів морозу, а на Сумщині до 15 градусів морозу. Вдень у цих регіонах буде  3-8 градусі морозу. На решті території протягом доби від 2 тепла до 3 градусів морозу. Втім, вдень у південних та західних областях +3-8 градусів, а на Закарпатті та півдні Одещини до +11 тепла.

У Києві та області буде переважати хмарна погода з незначними проясненнями. Вночі з невеликий сніг, але вдень без істотних опадів. Швидкість північно-західного вітру - 7-12 м/с. Температура повітря — від 2 градусів тепла до 3 морозу.

На високогір'ї східної частини Закарпаття та Прикарпаття утримується значна сніголавинна небезпека. 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що лютий не буде аномально теплим. Однак не варто очікувати й сильних морозів. Також відомо, що 2 лютого харківський бабак Тимко III спрогнозував, що весна розпочнеться за шість тижнів.  

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.02.2023 17:20