Фото: Smart Encyclopedia

Імовірні пуски "шахедів": у Повітряних силах попередили про небезпеку

Ввечері 24 вересня російські загарбники запустили на територію України безпілотні літальні апарати типу "Шахед". Сьогодні не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram Повітряних сил.

"Увага! Імовірні пуски ударних БпЛА типу Shahed з Приморсько-Ахтарська. Про зміну обстановки, напрямок руху, повідомимо додатково!" — йдеться у повідомленні.

Також військові закликали слідкувати за повідомленнями та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Нагадаємо, попередній масований ракетний обстріл України рашисти здійснили у ніч на 21 вересня. Вибухи лунали у Хмельницькому, Києві. Влучання були зафіксовані у Рівному, Харкові, Черкасах та на Львівщині. У Києві у кількох районах зафіксовано падіння уламків ворожих ракет. У Дарницькому районі постраждали семеро людей, серед них — дитина. У Черкасах уламки збитих ракет впали на готель, у якому перебували люди. Повідомлялося про багатьох постраждалих.

У Дрогобицькому районі Львівщини два "прильоти" сталися по промисловому обʼєкту, загорівся цех й було зруйновано триповерхову будівлю складу. Крім того, виникло займання на площі близько 30 квадратних метрів. У Харкові внаслідок ракетного обстрілу постраждали двоє людей. Їх госпіталізували до лікарні.

Усього 21 вересня було зафіксовано пуски 43 крилатих ракет із 10 літаків стратегічної авіації Т-95мс з району західніше Енгельса. Протиповітряна оборона нашої держави знищила 36 крилатих ракет.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.09.2023 22:12