Фото: Anadolu Ajansı / ілюстративне

Ізраїль вгатив по військових об'єктах в Сирії та "Хезболли" в Лівані (відео)

У ніч на 30 жовтня армія оборони Ізраїлю завдала авіаударів по об'єктах "Хезболли" в Лівані у відповідь на пуски ракет в бік ізраїльської території. Також сили оборони вгатили по військовій будівлі на території Сирії.

Відповідні повідомлення з'явились у Telegram ЦАХАЛ. Зазначається, що ізраїльський військовий літак 29 жовтня завдав ударів по об'єктах, які належать терористичній організації "Хезболла" в Лівані.

"Серед цілей, по яких було завдано ударів, була інфраструктура для управління, а також інша військова інфраструктура, що належить терористичній організації Хезболла", — йдеться у повідомленні армії оборони Ізраїлю.

Своєю чергою "Хезболла" повідомила, що збила ізраїльський безпілотник над півднем Лівану за допомогою ракети "земля-повітря".

Удари по військових об'єктах Сирії

Також цієї ночі ЦАХАЛ завдала ударів по військовій будівлі на території Сирії.

"Нещодавно, у відповідь на запуски з Сирії в бік ізраїльської території, літак ЦАХАЛ завдав удару по військовій інфраструктурі на сирійській території", — йдеться в офіційному повідомленні.

Нагадаємо, речник ЦАХАЛ контрадмірал Даніель Хагарі повідомив, що армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) втратила щонайменше 311 військовослужбовців за час бойових дій проти бойовиків ХАМАС. Сили оборони поступово просуваються у Секторі Гази.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.10.2023 09:01