Кіберполіція викрила злочинну групу, яка продавала фальсифікат під брендом

17 СЕРПНЯ 2017 10:20

Кіберполіція викрила злочинну групу, що виготовляла фальсифіковану продукцію міжнародної торгової марки та реалізовували товари на території декількох регіонів України. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сайт НПУ.

Зазначається, що зловмисники займалися фальсифікацією миючих засобів та пральних порошків, при цьому використовували маркування міжнародної торгової марки.

«Правоохоронці провели санкціоновані обшуки на виробництвах та за місцем проживання її учасників. Використовуючи логотипи відомих виробників побутової хімії, зловмисники реалізовували товари на території декількох регіонів України. Це завдало значних збитків правовласникам», – йдеться у повідомлені.

Документування їх злочинної діяльності тривало близько шести місяців.

Працівники поліції провели комплекс оперативних заходів та встановили: група складалась із п’яти осіб, мешканців Львівської та Волинської областей. Усі вони на даний час встановлені.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії по документуванню діяльності членів злочинної групи.

 

Відео, 17.08.2017 10:20