Фото: Telegram-канал Віталія Кличка

Київ може знову стати мішенню для сухопутних військ Росії, — Кличко

Мер Києва Віталій Кличко вважає, що столиця України знову може опинитися під загрозою сухопутного вторгнення. Кличко заявив, що нашій державі потрібно більше зброї для захисту.

У інтерв'ю Bild мер Києва назвав неприйнятними розмови про переговори України з Росією та "заморожування" конфлікту. Він додав, що, якщо підтримка західних партнерів буде припинена, то Київ знову може стати мішенню для російських сухопутних військ.

"Це неправильне ставлення. Натомість нам потрібно більше підтримки. Ніяких територій ми Росії не віддамо. Це не може бути компромісом. Нам терміново потрібно більше протиповітряної оборони, більше зенітних ракет", — сказав Кличко.

Також він зазначив, що Київ як столиця України лишається метою для російського диктатора Володимира Путіна.

"Київ був і залишається метою для Путіна, тому що столиця є серцем країни. Але ми набагато краще підготовлені, ніж два роки тому. Якщо Путін прийме це рішення, це буде криваве рішення", — заявив Кличко.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко розповів про те, як живе Київ під час війни. Міський голова зазначив, що у Києві станом на 24 лютого 2024 року лунала майже тисяча повітряних тривог.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.04.2024 01:16