Кількість загиблих зросла до 20: рятувальники показали нові фото з місця трагедії у Дніпрі

У Дніпрі, де росіяни поцілили ракетою Х-22 в житловий багатоквартирний будинок, станом на ранок 15 січня тривають пошуково-рятувальні роботи тривають. Відомо про 20 загиблих.

Про це повідомили у ДСНС, де показали нові фото з місця трагедії, пише TrueUA.

"Про українських рятувальників знає весь світ, завдяки самовідданій роботі особового складу. Дніпро. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Наразі відомо про 20 загиблих", – сказав голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Сергій Крук.

У поліції додали, що всю ніч на місці трагедії працювали близько 500 поліцейських, а також кінологи з пошуковими собаками, психологи та багато інших служб. 

На місці облаштовані пункти обігріву. Також працює пересувний пункт поліції. Станом на зараз прийнято 37 заяв громадян. З них 30 – про безвісти зниклих осіб, які можуть бути під завалами. 

"Ніч без сну і перепочинку... Продовжуємо працювати. Рятувати людей та ретельно фіксувати усі докази воєнних злочинів Росії, яка вбиває цивільних. Росія вбивця. А що роблять з убивцями? Притягають до відповідальності за усією суворістю закону. Так має бути з Росією. Так має бути з тими, хто віддає та виконує злочинні накази знищувати Україну та її людей", – каже голова Нацполіції Ігор Клименко.

Нагадаємо, російські загарбники вдень 14 січня вдарили ракетою по житловому будинку у Дніпрі. Станом на вечір суботи повідомлялося про 64 постраждалих, 59 людей шпиталізовані, решта лікуються вдома.

Війна, 15.01.2023 11:13