Фото: Нацполіція

Кинув "міну" у вагон: у Києві через невдалий "жарт" 10-річного хлопчика закривали станцію метро

У середу, 9 жовтня, 10-річний школяр кинув у вагон столичного метро предмет схожий на міну. Таким чином неповнолітній вирішив "пожартувати" над пасажирами. Це стало причиною тимчасового закриття однієї із станцій.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Подія трапилася вдень 9 жовтня на станції столичного метрополітену "Дніпро". Невідомий хлопець кинув до вагона фільтруючо-поглинаючу коробку до протигаза. Пасажири подумали, що це "міна" та почали масово виходять із вагона.

"На місце події негайно прибули вибухотехніки та слідчо-оперативна група управління поліції в метрополітені. Спеціалісти обстежили предмет та встановили, що це фільтруючо-поглинаюча коробка до протигаза, яка не несе небезпеки", — розповіли в поліції.

Правоохоронці встановили "жартівника", який кинув предмет до вагона метро. Ним виявився 10-річний школяр. У такий спосіб неповнолітній хотів пожартувати над пасажирами та не задумувався про наслідки своїх дій.

Працівники поліції склали адміністративний протокол у відношенні матері хлопця, а з "жартівником" провели профілактичну бесіду щодо недопущення подібних вчинків у майбутньому.

Також правоохоронці звернулися до усіх батьків з проханням приділяти більше уваги своїм дітям, а також цікавилися їхнім дозвіллям та пояснювали які наслідки можуть бути у разі вчинення ними будь-яких правопорушень.

Варто зазначити, що станцію столичного метрополітену "Дніпро" закривали на вхід та вихід для пасажирів з 16:00 до 16:45. 

Нагадаємо, 8 жовтня у Києві через підтоплення підземного переходу станцію метро "Дорогожичі" закривали на вхід та вихід. Там проводилися роботи з відкачування води.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.10.2024 19:05