Фото: ілюстративне. Джерело: Київський метрополітен

У Києві прорвало міську мережу водопостачання: одна зі станцій метро зачинена на вхід та вихід (відео)

У вівторок, 8 жовтня, у Києві через підтоплення підземного переходу станцію метро "Дорогожичі" закрили на вхід та вихід. Проводяться роботи з відкачування води.

Як повідомляє прес-служба столичного метрополітену, підтоплення сталося внаслідок прориву міської мережі водопостачання. Зазначається, що рух транспорту вулицею Юрія Іллєнка, біля станції метро "Дорогожичі", обмежено в обох напрямках.

Наразі на місці інциденту працюють всі необхідні міські служби. Зокрема, поїзди слідують повз станцію "Дорогожичі" без зупинки.

"Тролейбуси № 16 та 35 ділянку з проривом об’їжджають сусідньою (до вул. Іллєнка) — вулицею Дорогожицькою", — наголосили у прес-службі метрополітену.

Раніше, а саме 5 жовтня, Київська міська державна адміністрація повідомляла, що станції метро "Теремки" та "Іподром" тимчасово були зачинені на вхід. Зазначалося, що причина зміни руху поїздів "синьої лінії" — технічна несправність рухомого складу. Згодом рух потягів був відновлений у звичному режимі.

Нагадаємо, раніше прес-служба представництва Європейського Союзу в Україні повідомляла, що Європейський інвестиційний банк надасть Києву кредит у розмірі 50 мільйонів євро на придбання нових вагонів метро. Це фінансування дасть змогу замінити застарілі вагони на сучасніші.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.10.2024 13:18