Скріншот з відео

Кого з боксерів-важковаговиків найбільше бояться суперники: відповідь Усика

Український чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик (20-0; 13 КО) розповів, кого вважає найстрашнішим важковаговиком. Боксер несподівано назвав себе "грозою усіх суперників".

Про це повідомляє портал Boxing Social. Усик заявив, що саме його найбільше бояться боксери суперважкої категорії.

"Це я, мене найбільше бояться. Чи можна мене назвати бугіменом, який лякає своїх суперників? Мені взагалі не потрібно їх лякати — вони роблять це самі. Страх є у всіх людей, абсолютно у всіх. Страху немає тільки у божевільного. Обидві людини, які виходять на ринг, бояться, це нормально" — сказав українець.

Нагадаємо, про поєдинок чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика та британця Даніеля Дюбуа було оголошено офіційно. Бій відбудеться 26 серпня у Вроцлаві, Польща. Наш земляк проведе обов'язковий захист свого поясу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA). Поєдинок пройде на Tarczyński Arena. 

Варто відзначити, що у разі успішного захисту поясу WBA Усик розраховує побитися з Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 16.07.2023 12:46