Колишній бойовик залишив лави НЗФ через мішки із рештками тіл терористів

27 ЖОВТНЯ 2017 12:21

Співробітники Служби безпеки України у рамках Програми «На тебе чекають вдома» допомогли повернутися до мирного життя ще одному колишньому бойовику терористичної організації «ДНР», інформує TrueUA.

«Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Донецької області у травні 2014 року, піддавшись обіцянкам прихильників «руського мира», приєднався до незаконних збройних формувань «ДНР». Чоловіку довелося розвантажувати автомобіль наповнений мішками із рештками тіл бойовиків. Це стало відправним моментом  у прийнятті ним рішення залишити лави терористів. Дізнавшись від знайомих про Програму СБУ «На тебе чекають вдома», чоловік одразу звернувся до органів влади та повідомив правоохоронні органи про свої протиправні дії. Обставини вчиненого колишнім бойовиком правопорушення перевіряються у рамках кримінального провадження», – йдеться на сайті СБУ.

Також зазначається, що наразі чоловік знаходиться вдома зі своєю родиною та очікує на передбачене законодавством України звільнення від кримінальної відповідальності. 

Події, 27.10.2017 12:21