Олександр Алієв. Джерело: Instagram колишнього футболіста

Колишній футболіст "Динамо" похизувався посвідченням учасника бойових дій: згодом через критику видалив фото

Колишній футболіст київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв на своїх сторінках у соцмережах показав фото посвідчення учасника бойових дій. На ньому видно, що він воював у військовій частині А1155 у Києві — "Інженерні, радіотехнічні війська та війська зв'язку".

Джерело: Instagram Олександра Алієва

Джерело: Instagram Олександра Алієва

Згодом у коментарях Алієва розкритикували за те, що він начебто отримав це, жодного разу не побувавши "на нулі". Після цього Олександр видалив фото. Натомість записав відео, в якому у притаманній собі манері з використанням нецензурної лексики відповів своїм рейтерам.

"Усім привіт. Хочу сказати такі слова ***арасам. Те, що я виставив у себе в сторіз і виставив у стрічці, потім я видалив. Я прочитав коментарі, і пишуть: "За що там йому дали? За що, як?". Я написав: "Перші місяці війни просто так не минули". І мені дуже приємно, що мене сьогодні нагородили", — сказав Алієв.

Олександр вважає, що абсолютно заслужено отримав це посвідчення.

"Хочу вам сказати, гандончики: тоді, коли почалася повномасштабна війна — щось ви були на дорогах і почали з***ватися на захід України, а дехто до Європи. Ну, а я залишився тут, бо я українець, і тут в Україні я став Алієвим. І завдяки київському "Динамо" я розпочав захищати нашу країну. А ви зараз почали вже кукурікаєте", — підсумував Алієв, додавши ще порцію вульгарної нецензурщини.

Нагадаємо, що у вересні Олександр Алієв зізнався, чому не спілкується з батьками, які мешкають у російському Курську. Його рідні підтримують політику Володимира Путіна та повномасштабне вторгнення в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.12.2023 22:30