Фото: Insragram Алієва

Колишній "динамівець" Алієв заявив, що для нього не існує батька після слів про війну в Україні

Колишній гравець збірної України та київського "Динамо" Олександр Алієв зізнався, чому не спілкується з батьками, які мешкають у російському Курську. Його рідні підтримують політику Володимира Путіна та повномасштабне вторгнення в Україну.

Інтерв'ю з Олександром Алієвим з'явилось на YouTube-каналі Ксенії Больбот.

"З 28 лютого я взагалі не спілкуюсь із батьками. Тільки можемо привітати один одного з днем народження, зі святом. Не більше. Звісно, це неправильно. Але я не можу підтримувати… Не те щоб вони топили за Росію, але ті слова, які вони сказали мені 28 лютого", — сказав Алієв.

За словами Олександра, його батько — колишній військовий. 

"Він знає, що в Україні живе його син, його онук та внучка, знає, що на нас почали летіти ракети. А він каже, що росіяни сюди прийшли вбивати бандерівців та фашистів. Після цього я сказав, що батька для мене більше немає", — додав Алієв.

Олександр Алієв: ранні роки та відносини з батьком

Олександр народився і прожив дванадцять років у Хабаровську. Батько був військовим льотчиком, росіянином за національністю, в молодості грав у футбол. У дідуся Олександра були чеченські коріння. Коли в Алієва-молодшого з'явилися певні перспективи у футболі, було прийнято рішення переїхати ближче до Москви, оскільки з Хабаровська на серйозний рівень пробитися було важко. Ініціатором переїзду став батько. Алієви продали квартиру в Хабаровську і переїхали до Курська, де жила мати батька. Батьки Алієва дотепер живуть у Курську.

Саме батька Алієв вважає першим тренером. У Курську Алієв пробув близько року. Грав за місцеву юнацьку команду. Потім був запрошений в Орел. Потім рік провів у школі московського "Спартака". У загальноосвітній школі Алієв майже не вчився, проте атестат у Києві отримав.

Нагадаємо, у київському "Динамо" з'явився новий капітан. Лідерська пов'язка перейшла до вихованця столичного клубу — Віталія Буяльського.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 25.09.2023 18:07