Фото: Instagram "Динамо"

У київському "Динамо" з'явився новий капітан: ним став вихованець клубу

У київському "Динамо" з'явився новий капітан. Лідерська пов'язка перейшла до вихованця столичного клубу — Віталія Буяльського.

Про це повідомляє "ТаТоТаке".

Зазначається, що Буяльському дісталась капітанська пов'язка після переходу Сергія Сидорчука до бельгійського "Вестерло". Відхід ветерана призвів до того, що капітанська пов'язка залишилася вакантною, але вже наступного матчу "біло-синіх" виведе на поле вихованець столичного клубу.

Що відомо про нового капітана "Динамо"

Півзахисник є вихованцем "Динамо", за основний склад якого дебютував у вересні 2011 року. З 2010 року викликався до лав юнацької збірної України, а у травні 2016 року головний тренер збірної України Михайло Фоменко включив Буяльського в резервну заявку на чемпіонат Європи 2016 року. 6 жовтня 2017 року Віталій дебютував у збірній України у грі проти Косово.

Варто відзначити, що Андрій Ярмоленко стане одним із віце-капітанів столичної команди. Він переконаний, що Буяльський більше гідний честі вести гравців "Динамо" за собою.

Нагадаємо, "Динамо" залишилось без єврокубків, поступившись місцем "Бешикташу" у Лізі конференцій.

У кваліфікації Ліги конференцій київське "Динамо" пройшло грецький "Аріс". Долю путівки у плей-оф турніру підопічні Мірчі Луческу вирішили у серії післяматчевих пенальті.

Раніше повідомлялось, що київське "Динамо" програло одеському "Чорноморцю" у четвертому турі української Прем'єр-ліги. В поєдинку було забито п'ять голів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 06.09.2023 11:31