Фото: сайт "Динамо"

"Динамо" залишилось без єврокубків, поступившись місцем "Бешикташу" у Лізі конференцій

Щойно завершився другий матч четвертого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій, в якому "Бешикташ" приймав київське "Динамо". Український клуб поступився й у другому поєдинку.

Гра пройшла у Стамбулі на стадіоні "Водафон Парк" і завершилась мінімальною перемогою господарів з рахунком 1:0. За турків відзначився Венсан Абубакар на 52-й хвилині зустрічі.

"Бешикташ" — "Динамо" 1:0
Гол: Абубакар, 52

"Бешикташ": Гюнок, Булут, Коллі, Розьє, Уйсал, Фернандеш, Хаджиахметович, Рашица (Зайнутдінов 76), Учан (Окслейд-Чемберлен 89), Абубакар (Тосун 81), Мулека (Ребич 75)

"Динамо": Бущан, Дубінчак, Попов, Сирота, Тимчик (Беніто 89), Буяльський, Караваєв, Шапаренко (Андрієвський 76), Сидорчук (Бражко 85), Волошин (Діалло 76), Ванат.

Виступ "Зорі" у Лізі Європи

Варто відзначити, що 31 серпня луганська "Зоря" перемогла "Славію" (2:1) у матчі-відповіді плей-оф кваліфікації Ліги Європи, але вилетіла з турніру, оскільки в першій грі поступилася 0:2. Луганський клуб не припинив виступ в єврокубках, а потрапив у груповий етап Ліги конференцій. Своїх суперників по групі цього турніру луганці дізнаються у п'ятницю, 1 вересня, коли пройде жеребкування.

Нагадаємо, у кваліфікації Ліги конференцій київське "Динамо" пройшло грецький "Аріс". Долю путівки у плей-оф турніру підопічні Мірчі Луческу вирішили у серії післяматчевих пенальті.

Раніше повідомлялось, що київське "Динамо" програло одеському "Чорноморцю" у четвертому турі української Прем'єр-ліги. В поєдинку було забито п'ять голів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 31.08.2023 23:05