Фото: сайт "Динамо"

"Динамо" повідомило про серйозну втрату перед матчем з "Бешикташем"

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко не зіграє у матчі-відповіді з "Бешикташем" у плей-оф кваліфікації Ліги конференцій. Лідер столичного клубу відновлюється від травми.

Про це повідомляє прес-служба "Динамо".

За два дні до матчу-відповіді з "Бешикташем" у плей-оф кваліфікації Ліги конференцій надала оновлену інформацію щодо кадрової ситуації в команді. Київському клубу у важливому поєдинку єврокубка вже точно не допоможе травмований Андрій Ярмоленко. У футболіста діагностували часткове пошкодження внутрішньої бічної зв’язки коліна, точні строки відновлення поки невідомі.

Варто відзначити, що до загальної групи на тренуваннях повернулися Владислав Кабаєв та Олександр Андрієвський. Вони пропускали першу гру через проблеми зі здоров’ям.

"Динамо" зіграє з "Бешикташем" у Стамбулі у четвер, 31 серпня. Початок зустрічі — о 21.00. Перший матч завершився поразкою 2:3.

Нагадаємо, у кваліфікації Ліги конференцій київське "Динамо" пройшло грецький "Аріс". Долю путівки у плей-оф турніру підопічні Мірчі Луческу вирішили у серії післяматчевих пенальті.

Раніше повідомлялось, що київське "Динамо" програло одеському "Чорноморцю" у четвертому турі української Прем'єр-ліги. В поєдинку було забито п'ять голів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 29.08.2023 18:07