Фото: ФК "Динамо"

Колишній футболіст київського "Динамо" заробив дискваліфікацію в Білорусі: що сталося

Колишній футболіст київського "Динамо" Микита Корзун отримав дискваліфікацію на рік. Його звинуватили в участі у договірних матчах у чемпіонаті Білорусі.

Про це повідомив Контрольно-дисциплінарний комітет білоруської асоціації футболу.

Солігорський "Шахтар", за який виступає Корзун, організовував договірні матчі у чемпіонаті Білорусі та фінансово стимулював своїх суперників. Клуб позбавили чемпіонства у сезоні-2022, а також оштрафували на 30 очок у поточному сезоні та на 20 очок — у наступному.

Микита Корзун має сплатити штраф у розмірі 11100 білоруських рублів. Футболіст перейшов до київського "Динамо" у 2016-му році. До 2020-го належав українському клубу, але постійно грав в оренді в інших командах.

Нагадаємо, футбольний клуб "Ворскла" розірвав контракти з півзахисником Андрієм Кравчуком та голкіпером Іваном Пономаренком. Обидва виступали за команди з Росії та окупованого Криму під час російсько-української війни.

Також у матчі першого туру другого етапу Першої ліги між житомирським "Поліссям" і запорізьким "Металургом" (1:2) стався скандал. Один з футболістів штовхнув в спину жінку-арбітра Софію Причину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 11.05.2023 17:20