На фото Андрій Кравчук. Джерело: росЗМІ

"Ворскла" вигнала з команди футболістів, які грали в Росії та окупованому Криму

Футбольний клуб "Ворскла" розірвав контракти з півзахисником Андрієм Кравчуком та голкіпером Іваном Пономаренком. Обидва виступали за команди з Росії та окупованого Криму під час російсько-української війни.

Про це повідомив журналіст Михайло Співаковський.

Пономаренко у 2019-му році виступав у складі "Кримтеплиці-2", а також грав в "Уютному". Кравчук у лютому 2021-го року перейшов до московського "Торпедо, але після початку повномасштабного вторгнення покинув Росію.

"За моєю інформацією, сталася зустріч між керівництвом "Ворскли" та представниками ультрас, конкретного фанатського угруповання, яке нас зараз з вами захищає. Ультрас "Ворскли" вимагали, щоб з команди пішли Кравчук та Пономаренко. Керівництво "Ворскли" пішло назустріч", — сказав Співаковський.

Обидва футболісти відсутні у списках на офіційному сайті "Ворскли". У той же час на сайті Прем'єр-ліги Кравчука немає у заявці команди, а ось Пономаренко досі є.

У цьому сезоні на рахунку голкіпера немає жодного проведеного матчі у чемпіонаті України у складі "Ворскли", а в активі півзахисника п’ять ігор.

Нагадаємо, у матчі першого туру другого етапу Першої ліги між житомирським "Поліссям" і запорізьким "Металургом" (1:2) стався скандал. Один з футболістів штовхнув в спину жінку-арбітра Софію Причину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 06.05.2023 15:11