Фото: росЗМІ

Колишній начальник зміни 4 енергоблоку Чорнобильської АЕС закінчив життя самогубством у Москві

У Москві загинув екс-начальник зміни 4-го енергоблоку Чорнобильської АЕС Віктор Смагін. Він нібито вчинив самогубство через важку хворобу.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Зазначається, що тіло 75-річного Віктора Смагіна знайшли під вікнами його помешкання на Хорошівському шосе. За попередньою інформацією, вдома слідчі виявили передсмертну записку.

"Сьогодні підтвердилася нова пухлина, таким чином, у мені сидять ще мінімум чотири пухлини. Лікувати їх нереально, та й сил у мене не вистачить на їх лікування. Перепрошую за мій відхід. Дякую за спільно прожиті роки. Це було щастям. Перепрошую!", — йдеться у знайденій передсмертній записці.

ЗМІ повідомляють, що у квітні 1986 року Смагін працював начальником зміни на 4 енергоблоці Чорнобильської АЕС. У ніч аварії він був не на зміні, але після вибуху та пожежі брав участь у ліквідації наслідків аварії та отримав сильну дозу опромінення.

Нагадаємо, 24 жовтня, у Києві чоловік загинув після падіння з 13 поверху. Правоохоронці встановлюють обставини.

Зазначається, що інцидент трапився у Оболонському районі, на проспекті Івасюка. На місці працює слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, загиблий був уродженцем РФ, мав посвідку на проживання в Україні. Чоловік також вживав наркотики.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.10.2023 21:18