Фото: росЗМІ

Уночі дрони атакували Москву та область: окупанти закрили усі аеропорти (відео)

У ніч на 23 серпня у Москві та в Підмосков'ї пролунали вибухи. Попередньо столицю Російської Федерації атакували безпілотні літальні апарати.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Згідно з наявною інформацією, перед звуками вибухів у Московській області росіяни закрили усі аеропорти: був введений план "Килим" із забороною на виліт та посадку літаків. Також з'явилися повідомлення про нібито помічені безпілотники в Підмосков'ї.

"Бавовна" в "Москва-Сіті"

За даними місцевих пабліків, вибухи також пролунали в столиці РФ у "Москва-Сіті". У мережі з'явилися кадри з димом у цьому елітному районі. Наразі немає інформації про можливі пошкодження внаслідок вибухів. Навколо "Москва Сіті" було перекрито вулиці: на місце вирушили екстрені служби та автомобілі "швидкої допомоги".

Мер Москви Сергій Собянін заявив, що один дрон поцілив у будівлю в "Москва-Сіті", що будується, а другий — впав у Можайському районі Московської області.

Згодом з'явились кадри з "бавовною" у Москві та Підмосков'ї у ніч на 23 серпня.

Раніше представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що безпілотні літальні апарати продовжать атаки на територію Російської Федерації. Проте озвучувати цілі дронів наразі не варто, щоб не нашкодити операціям.

Нагадаємо, вночі, 18 серпня, у російській столиці Москві пролунала низка вибухів. Влада заявила про атаку безпілотників на місто.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.08.2023 05:51