Скріншот

Вночі у Москві лунали вибухи: росіяни заявили про атаку безпілотників

Вночі, 18 серпня, у російській столиці Москві пролунала низка вибухів. Влада заявила про атаку безпілотників на місто.

За даними місцевих пабліків, звуки вибухів було чути над підмосковним Одинцовим, у Трьохгірці та Красногорську. Крім того, вибухи лунали у кварталі "Москва-Сіті" в районі веж "Еволюція" та "Федерація". Очевидці заявили, що російську столицю атакували дрони, один із БпЛА впав на "Експоцентр" на Краснопресненській набережній у центрі Москви. Інформації щодо постраждалих немає.

За даними МНС РФ, часткове пошкодження сталося в одному з павільйонів "Експоцентру" у центрі Москви.

"Часткове обвалення зовнішньої стіни зафіксовано в одному з павільйонів "Експоцентру" на Краснопресненській набережній. Площа обвалення — близько 30 квадратних метрів", — йдеться у повідомленні.

Реакція влади

Мер Москви Сергій Собянін заявив, що російську столицю атакував невідомий безпілотник. Його ліквідувала протиповітряна оборона РФ.

"Сьогодні вночі при спробі прольоту на Москву силами ППО було знищено безпілотника. Уламки БпЛА впали в зоні Експоцентру, значних руйнувань будівлі не завдали. Попередньо постраждалих немає. На місці працюють міські екстрені служби", — заявив він.

Нагадаємо, 11 серпня у столиці Росії пролунав потужний вибух у районі Мальовничого моста. Свідки стверджують що в районі Москва-річки упав безпілотник.

Додамо, 10 серпня у російському місті Домодєдово Московської області прогриміли вибухи. Місцеві повідомляли про сильну пожежу. Пропагандисти писали, що причиною пожежі став вибух балонів з газом. За іншою інформацією місцеві нібито чули роботу ППО і після цього пролунали вибухи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.08.2023 07:11