Олег Ніколенко. Джерело: Facebook

Колишній речник МЗС України Ніколенко отримав нове дипломатичне призначення

Колишній речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко призначений на посаду генерального консула України в Торонто (Канада). Декілька днів тому він писав про своє звільнення з МЗС.

Про нове призначення Олег Ніколенко написав на своїй Facebook-сторінці.

"Новий розділ. Нова відповідальність. Нові можливості просувати інтереси України та українців і наближати перемогу. Дякую міністру Дмитру Кулебі та президенту України Володимиру Зеленському за довіру", — зазначив він.

Скріншот із Facebook-сторінки Олега Ніколенка

Скріншот із Facebook-сторінки Олега Ніколенка

Раніше Ніколенко інформував, що йде з посади. Він подякував журналістам, з якими комунікував протягом перебування на посаді

"Це був мій останній тиждень на посаді речника міністерства закордонних справ України. 3,5 року, більша частина з яких припала на найважчу сторінку в історії нашої країни. Бути речником МЗС України для мене була велика честь та відповідальність. І я вдячний міністру Дмитру Кулебі за високу довіру і можливість весь цей час працювати разом", — зазначав він.

Колишній речник МЗС також подякував всій команді прес-служби відомства та колегам у департаменті. Також журналістам, з якими комунікував упродовж перебування на посаді речника українського зовнішньополітичного відомства.

"Моя глибока вдячність всім колегам-журналістам, з якими я мав честь працювати ці роки. Україна тримається перед зовнішнім ворогом в тому числі й завдяки вашому професіоналізму, невпинній праці та самовідданості", — написав він.

Нагадаємо, на початку лютого Олег Ніколенко повідомляв, що Міністерство закордонних справ України передало офіційну ноту протесту Нікарагуа. Причиною для неї став візит російської делегації до цієї країни з тимчасово окупованого Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 11.03.2024 12:15