Фото: Facebook-сторінка Олега Ніколенка

Олег Ніколенко покидає посаду речника МЗС: дипломат заінтригував заявою щодо свого майбутнього

Олег Ніколенко вирішив покинути посаду речника Міністерства закордонних справ України. Він розпочне свій новий дипломатичний розділ.

Відповідне повідомлення дипломат оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Ніколенко наголосив, що це був його останній тиждень на посаді речника міністерства закордонних справ України, якій він присвятив три з половиною роки.

"Бути речником МЗС України для мене була велика честь та відповідальність. І я вдячний міністру Дмитру Кулебі за високу довіру і можливість весь цей час працювати разом", — написав він.

Дипломат висловив подяку своїй команді в прес-службі, колегам в департаменті. 

"Разом ми вивели комунікації української дипломатії на глобальний рівень. Можемо пишатися, що нині наші підходи задають світові тренди, на них рівняються, вивчають та переймають в різних країнах світу", — підкреслив Ніколенко.

За словами дипломата, після російського повномасштабного вторгнення наші дипломати говорили потужним проактивним голосом. 

"Це було надзвичайно важливо як в контексті викриття злочинів Росії, так і залучення міжнародної підтримки для нашої боротьби. І звісно моя глибока вдячність всім колегам-журналістам, з якими я мав честь працювати ці роки. Україна тримається перед зовнішнім ворогом в тому числі й завдяки вашому професіоналізму, невпинній праці та самовідданості. Дякую!" — наголосив Ніколенко.

Він також заявив, що закінчення одного розділу означає початок нового. 

"Розпочинаючи свій новий дипломатичний розділ, і надалі будемо максимально плідно працювати разом на благо інтересів нашої держави. Слава Україні!" — резюмував Олег Ніколенко.

Нагадаємо, колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний був звільнений з посади через необхідне "перезавантаження" в армії. Президент Володимир Зеленський вважає це "нормальною ситуацією".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 08.03.2024 17:01