Фото: АрміяInform

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ розповів про ефективність роботи ППО в Північній операційній зоні

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про ефективність роботи системи протиповітряної оборони в Північній операційній зоні. За його словами, в цій зоні стоїть ефективна техніка — це зразки як західного, так і українського озброєння.

Наєв також зазначив, що у разі збільшення зразків західної техніки, ефективність української ППО значно підвищиться.

"На озброєнні наших підрозділів протиповітряної оборони стоять зразки як західної техніки, так і української. Всі без виключення військовослужбовці добре вмотивовані, мають чималий бойовий досвід і вміло його використовують під час відбиття як атак безпілотних літальних апаратів, так і крилатих ракет. Звісно, ми розуміємо: якщо буде більше зразків західної техніки, то і ефективність нашої системи протиповітряної оборони значно підвищиться", — повідомив Командувач Об’єднаних cил ЗСУ.

Наєв наголосив, що нині всі сили та засоби забезпечені відповідними ракетами, особовий склад навчений, вмотивований та вірить у те, що кожна ціль в повітрі буде збита.

"Ми працюємо над тим, щоби досягти такого результату і щоденно підвищуємо готовність наших сил до відбиття загрози з повітря", — поінформував генерал-лейтенант.

Нагадаємо, раніше у Командуванні Об'єднаних сил ЗСУ показали, як наші військові відпрацювали протидію ворожим ДРГ на північних кордонах.

Читайте нас у Telegram

Війна, 08.02.2023 13:13