Фото: Reuters

Король Чарльз згадав про Україну під час виступу перед парламентом Франції

Король Чарльз III виступив з історичною промовою у парламенті Франції. Монарх заявив про рішучість досягти перемоги України.

Про це повідомляє Нuffington Рost.

Зазначається, що це перша промова британського монарха перед представниками обох палат французького парламенту. У промові він згадав і Україну. Король Чарльз високо оцінив здатність Франції та Британії протистояти викликам, включаючи війну, яку розгорнула Росія, та зміну клімату.

"Сполучене Королівство буде одним із найближчих союзників і найкращих друзів Франції. Наша рішучість і наш альянс важливіші, ніж будь-коли. Разом ми непохитні у своїй рішучості, щоб Україна перемогла і щоб наша заповітна свобода перемогла", — сказав Чарльз.

Нагадаємо, принц Гаррі відвідав змагання "Ігри нескорених", які він заснував. Там він побачив українського військового, який втратив обидві ноги. Син короля Чарльза підійшов до бійця та став на одне коліно поруч. Принц помітив українця, який був на інвалідному візку. Він підійшов до чоловіка та став поруч із ним на одне коліно для спільного фото.

Зазначимо, що "Ігри нескорених" тривали з 8 до 16 вересня. У ньому взяла участь 21 збірна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.09.2023 19:59