Крихітні дрони-вбивці: наукова фантастика чи сувора реальність

21 ЛИСТОПАДА 2017 06:33

Співробітники Інституту життя майбутнього (Future of Life Institute), серед яких значаться такі знамениті фігури, як Стівен Хокінг і Ілон Маск, опублікували незвичайне відео, присвячене невеселому майбутньому, яке чекає всіх нас вже зовсім скоро. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Future of Life.

Відео, зняте в документальному стилі, нагадує страшний телесеріал «Чорне дзеркало», творці якого регулярно розповідають глядачам, в який жах може перетворитися наше життя завдяки високим технологіям.

На цей раз вчені вирішили показати, наскільки страшними можуть стати крихітні дрони-вбивці, наділені штучним інтелектом, за допомогою яких зловмисники зможуть вбити практично будь-яку людин.

Глядачеві показують, як за допомогою цих крихітних вбивць можна вчинити замах на політика або ж за лічені секунди вбити кількох студентів університету прямо в навчальній аудиторії, звідки не всім судилося врятуватися.

Співробітники Інституту життя майбутнього впевнені, що від подібних «точкових вбивств» нас з вами відокремлюють лічені роки. Головне, не забувайте, що на сьогоднішній день все це поки лише наукова фантастика, а не сувора реальність.

Відео, 21.11.2017 06:33