Ліга Європи: фінальна битва

16 ТРАВНЯ 2018 15:26

Уже сьогодні в фіналі Ліги Європи зустрінуться мадридський «Атлетико» і «Марсель».   

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.  

Попередня стадія турніру для французької команди видалася непростою. У себе вдома марсельці відправили у ворота «Лейпцига» два м'ячі. Німецька команда тоді нічого не змогла протиставити суперникам. Зате до 90-ї хвилині матчу рахунок вже було 2:0 на користь Лейпцига. Вирішальний гол марсельці забили в додатковий час.  

Руді Гарсія, головний тренер «Марселя»:   

«Ми всі хочемо йти тим же шляхом, що і наші знамениті попередники. Ми знаємо, що це буде дуже важко. Це свого роду виклик для нас. А тому цінність Кубка, якщо ми зможемо його завоювати , буде для нас ще вище».  

«Атлетико» за путівку в фінал боровся з «Арсеналом». Перший матч завершився з рівним рахунком. У другій грі мадридці забили лише один  м'яч, завдяки якому і вийшли у фінал турніру.  

У Лізі Європи у «Атлетико» досягнень більше, ніж у їх суперників. Якщо «Марсель» поки не може похвалитися ні однією перемогою, то мадридці менше ніж за 10 років двічі завойовували трофей.  

Дієго Сімеоне, головний тренер «Атлетико»:   

«Нам не можна забувати про скромність. При цьому треба продовжувати наполегливо працювати. Нам потрібно звести до мінімуму загрозу з боку нападу «Марселя». Ця команда працює дуже добре. Вона показала відмінні результати в Лізі Європи і у французькому чемпіонаті».  

Фінал Ліги Європи пройде сьогодні у 21.45 (Київський час) при підвищених заходах безпеки. На сторожі порядку в цей день будуть стояти 1200 поліцейських - в два рази більше, ніж в дні матчів чемпіонату Європи.

 

Спорт, 16.05.2018 15:26