Фото: donpatriot.news

Ліквідація ворогів на Запоріжжі: ЗСУ знищили понад 15 баз окупантів

Збройні сили України активно знищують окупантів та колаборантів на окупованих територіях. Протягом останніх тижнів наші захисники ліквідували понад 15 розташувань загарбників.

Про це повідомив мер міста Мелітополь Іван Федоров в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Він заявив, що протягом двох останніх тижнів різко зросла інтенсифікація вибухів на ворожих військових базах і посилення розправи над зрадниками.

Українські військові знищили понад 15 розташувань рашистів: з них сім у Мелітополі, причому двічі щось траплялося на аеродромі й тричі на локомотивному депо. Інші у Федорівці, Веселому, поблизу Токмака, Верхнього Токмака, Мирного, Молочанська.  

"Під пильним оком — 13 зрадників: дев'ять колаборантів з Мелітополя, Кирилівки, Нововасилівки та Веселого отримали підозри від СБУ. Чотирьох гауляйтерів з Якимівки, Кирилівки, Приазовського та Костянтинівки орки замінили на інших. Один з них — окупаційний "голова" Якимівки не впорався з авто", — заявив Федоров.

Мер Мелітополя запевнив, що рашисти у паніці: все частіше обговорюють підготовку до втечі.

"Окупантам і колаборантам не місце на українській землі. Тож кожен отримає "по заслугах" або від України, або від "своїх", — додав Федоров.

Нагадаємо, російські окупанти у Мелітополі активно шукають українських партизанів. До пошуків залучили навіть собак.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.04.2023 17:01