Фото: соцмережі

Ломаченко опублікував фото з нацистами: допис викликав бурхливу реакцію в росіян

Український боксер Василь Ломаченко виклав у себе в Instagram пропагандистський ролик. У ньому показано, що було за часів "войовничого атеїзму".

Боксер у соцмережі вставив кадри зруйнованих храмів столиці України часів Другої світової війни.

У відеоролику також фігурує світлина 1942 року, зроблена німецькою фотографинею Лізелоттою Орджел-Пурпер, котра була позаштатною співробітницею у відділах друку та пропаганди різних нацистських організацій. На фото присутні військові нацистської Німеччини на тлі підірваного Успенського собору Києво-Печерської лаври.

35-річний боксер підписав пропагандистський ролик цитатою священномученика Ігнатія Антіохійського: "Хто слідує за розколом, той не успадковує Царства Божого. Хто тримається чужого вчення, той не співчуває стражданню Христовому". Також спортсмен використав слова святителя Іоана Златоуста: "Храм є оселя Бога. Тут мешкає любов і мир, віра і цнотливість".

Варто відзначити, що Instagram Ломаченка недоступний в Україні. Тому пропагандистський допис викликав хвилю позитивних емоцій у росіян.

Нагадаємо, грузинський боєць UFC Мераб Двалішвілі переміг росіянина Петра Яна та висловив підтримку Україні. Після перемоги грузинський боєць крикнув "Слава Україні!".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 26.03.2023 18:11