Фото: Максим Гарлукович, "Ваяр"

Лукашенко відправив спецназ на кордон з Україною: названо причину

На кордоні з Україною з'явились військовослужбовці одного зі з'єднань сил спеціальних операцій Білорусі. Відповідне розпорядження надійшло за ініціативи Міністерства оборони держави-агресора.

Про це повідомляє Zerkalo.io.

Міноборони Білорусі зазначає, що військовослужбовці одного із з'єднань сил спеціальних операцій Збройних сил продовжують виконувати завдання щодо посилення ділянок кордону на південному напрямку.

За даними видання, бойова підготовка у військовослужбовців Сил спеціальних операцій відбувається щодня, у тому числі в районі виконання завдань.

"Екіпірування, озброєння та техніка дозволяють їм виконати поставлені завдання у повному обсязі. Десантники використовують дрони, тепловізійні прилади, нічні приціли та готові до різних варіантів розвитку ситуації", — йдеться у повідомленні прес-служби.

Фото: Максим Гарлукович, "Ваяр"

Також наголошується, що військовослужбовці ССО несуть службу спільно з прикордонниками та співробітниками міліції, "забезпечуючи надійну безпеку громадян".

Нагадаємо, самопроголошений президент Білорусі Александр Лукашенко заявив, що Україна винна у підриві Каховської ГЕС. Причиною підриву нібито стала потреба приховати провалений початок українського контрнаступу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.06.2023 22:55